vineri, 23 decembrie 2011

Prajitura cu Whisky..


  O reteta delicioasa pentru orice ocazie!
Ingrediente:
-1 ceasca cu apa
-1 ceasca cu zahar tos-alb
-1 ceasca cu zahar tos-brun  
-4 oua mari
-450 g unt
-2 cesti de fructe uscate
-1 lingurita de sare
-1 mana de nuci
-1 lamaie
- 2 litri mici de whisky.

Preparare:

1. Gusta mai intai whisky-ul pentru a`i controla calitatea.
2.  Alege apoi un castron mare.
3. Incearca din nou whisky-ul pentru a te convinge ca intr`adevar e de cea mai buna calitate. Toarna o ceasca plina si bea`o in intregime. Repeta procedura de mai multe ori.
4. Porneste mixer`ul si bate untul in castron pana ce devine o spuma moale.
5. Adauga o lingura de zahar.
6. Verifica daca whisky-ul este inca in ordine.Ia inca o ceasca de proba.
7. Meconecteaza dixerul. !!
8. Sparge 2 oua-astea neaparat in castron. Zvarle si uscaturile alea de fructe tot acolo.
9. Meconecteaza dixerul. Cand tampenia aia de fructe ramane intepenita in dixer desfa`o cu turubelnita.
10. Verifica consistentaaaaaaaaa...Whisky-ului...
11. Acum zvarle lamaia in dixer si stoarce`ti nucile. Adauga si o ceasca. Zahar sau orice.
12. Unge cuptorul si roteste`l cu 360 de grade.
13. Bate mixerul pana se opreste. Arunca castronul pe fereastra.
14. Verifica gustul la restul de whisky. Baga`te in pat si da`o in pi*da masii de prajitura.

 Nu e nevoie sa`ti scoti papucii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu